1182 të infektuar, 707 të shëruar dhe 25 viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 3109 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 1182 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni, përcjell nmk-post.com 

Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 707  pacientë të rikuperuar dhe 25 viktima nga virusi korona./nmk-post.com