152 të infektuar, 126 të shëruar dhe dy viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1630 testime dhe janë regjistruar 152 raste të reja të covid-19:

 • Shkup 58
 • Kumanovë 5
 • Dibër 2
 • Shtypje 5
 • Prilepi 4
 • Tetovë 5
 • Strugë 6
 • Veles 1
 • Bitola 5
 • Ohër 3
 • Kavadarci 2
 • Gostivar 1
 • Gjevgjeli 6
 • Strumicë 14
 • Koçani 18
 • Probistip 1
 • Berovë 4
 • Valandovë 4
 • Delçevo 3
 • Sveti Nikole 3
 • Kërçovë 2

2 persona janë të vdekur, pacient nga Ohri (77) dhe pacient nga Radovishi (62).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 126 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 32
 • Kumanovë 17
 • Shtypje 5
 • Prilep 7
 • Tetovë 7
 • Strugë 6
 • Veles 4
 • Bitola 1
 • Ohër 2
 • Gostivar 1
 • Gjevgjeli 15
 • Strumicë 5
 • Kriva Palanka 2
 • Kochani 7
 • Probistip 1
 • Pehçevo 5
 • Berovë 2
 • Vinicë 3
 • Delçevo 1
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikole 1
 • Kërçovë 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 181.034 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17200, numri i pacientëve të shëruar është 14312, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2176.