155 të infektuar, 127 të shëruar dhe dy viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1845 testime, ndërsa 155 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

 • Shkup 51
 • Kumanovë 11
 • Dibër 2
 • Shtip 13
 • Prilep 4
 • Tetovë 10
 • Strugë 3
 • Bitola 1
 • Ohër 6
 • Kavadarci 14
 • Gostivar 22
 • Gjevgjelia 1
 • Probistip 1
 • Demir Hisar 4
 • Makedonski Brod 5
 • Vinicë 2
 • Kiçevo 3
 • Negotino 2

2 të vdekur, pacient nga Shkupi dhe pacient nga Shtipi.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 127 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 40
 • Kumanovë 17
 • Shtip 22
 • Prilep 6
 • Veles 2
 • Bitola 2
 • Gostivar 5
 • Radovish 10
 • Krushevë 1
 • Probistip 5
 • Demir Hisar 1
 • Makedonski Brod 3
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikole 12

Gjithsej 111791 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11554, numri i pacientëve të shëruar është 7607, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3428.