185 të shëruar, 166 të infektuar dhe katër viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1419 testime, ndërsa 166 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

 • Shkup 47
 • Kumanovë 17
 • Dibër 1
 • Shtip 23
 • Tetovë 12
 • Strugë 7
 • Bitola 1
 • Ohër 3
 • Kavadarci 9
 • Gostivar 15
 • Gjevgjelia 1
 • Strumicë 1
 • Demir Hisar 1
 • Makedonski Brod 10
 • Vinicë 2
 • Sveti Nikole 2
 • Kichevë 12
 • Negotino 2

4 persona, pacient nga Shkupi, pacient nga Kërçova, pacient nga Shtipi dhe pacient nga Bitola.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 185 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 98
 • Kumanovë 17
 • Shtyp 25
 • Bitola 8
 • Gostivar 15
 • Radovish 2
 • Probistip 1
 • Sveti Nikole 12
 • Kiçevo 3
 • Resen 4

Gjithsej 105357 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11054, numri i pacientëve të shëruar është 6882, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3675.