19 vjeçari Florent Selmani arrinë vendin e 2-të në garat republikane në bodybuilding

0
73

Tetovari Florent Selmani fiton çmimin garues i dytë më i miri në garat e Bodybilldingut organizuar nga Federata e këtij sporti në nivel republikan.19 vjeçari nga Tetova hapat e para i filloi shumë vite më herët tek clubi i fitnesit me dajën e tij pasi që është edhe motiv kryesor për sukseset e tij. Vlen të theksohet se mbështetës kryesor për arritjet e tij është padyshim trajneri profesional që u kujdes gjatë kësaj periudhe Pof.Emin Limani nga Fitness klubi Gladiator nga Tetova së bashku me Klubin e fitnessit Atleta .”Sot fitova vendin e dytë në këtë garë mirëpo nuk don të thotë që këtu gjithçka mbaron por kundrazi do të kthehem më i fuqishëm në garat e ardhshme duke synuar vendin parë .Sporti nuk ka fund kështu shprehet Florent Selmani, me shumë disiplinë me punë dhe me dietë të veçantë gjithmonë arrin sukses një vizion që përcepton të fitosh kështu dhe ndodhi sot në garrat e bodibilldingut në Shkup u shpreh 19 vjeçari.Tetovasot