Gruevski shtron iftar (Foto/Video)

iftar-2

Kryeministri Nikolla Gruevski sonte ka shtruar iftar. Në iftar kanë qenë të ftuar përfaqësues të BFI-së, deputetë dhe fuksionar qeveritar.