Vajza që përloti marshuesit shqiptarë pro-Palestinës në Shkup (VIDEO)

gaza-protesta-shkup-480x292

Sot gjatë marshit paqësor në Shkup në përkrahje të banorëve të Gazës që janë nën okupimit të Izraelit, u recitua një poemë rrënqethëse nga një grup fëmijësh pjesëmarrës në marsh. Lot dhe keqardhje u vërejt në sytë e protestuesve të tjerë. Pasi vajza mbaroi recitimin, ajo mori ovacione dhe apllauz të madh.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/ibYXN8RlMZc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>