Shkup, presione ndaj arsimtarëve që të mos protestohet (FOTO)

Protesta e Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK) filloi në 5 minuta në 12 para ministrisë së arsimit dhe zgjati vetëm 10 minuta.
Ata të cilët edhe përkundër presioneve të shumta vendosën të dalin në protesta sqaruan se ditën e djeshme dhe javën që kaloi derisa bëheshin përgatitjet për protestën kërcënime kanë ardhur nga drejtorët e shkollave.
Profesorët sqaruan se drejtorët nëpërmjet telefonit dhe nëpërmjet postës elektronike i kanë paralajmëruar që të mos e përkrahin protestën e SASHK-ut që e iniciuan tre profesorët nga Shtipi të cilët 20 ditë janë në grevë urie.
Sipas profesorëve presione ka pasur nga të gjitha anët.

10569871_10204555664559460_974099563_n

10581701_10204555664519459_635291551_n