Varen babë e birë në Tetovë

Sot në orët e paradites në Tetovë ka ndodhur një tragjedi e rëndë familjare. Një mjek i njohur i Tetovës i cili kishte qenë në pension të parakohshëm për shkaqe shëndetsore ka mbytyr me litar djalin e tij ( rreth 30 vjeçar ) me të meta mendore pastaj ka varrë vehten e tij. Policia është në vendngjarje dhe do të del me deklaratë zyrtare se në të vërtetë si ka ardhur deri tek kjo tragjedi.

Burimet jozyrtare te portalit thonë se mjeku 55 vjeçar vitet e fundit ka përjetuar rëndë sëmundjen mendore të të birit sa që është sëmure edhe vet dhe kjo ka bërë që ai të del në pension të parakohshëm dhe sot të ndërmarë këtë akt tragjik./Shqipmedia/Sharri Info