Dorëzohen serbët: 0:3 në favor të Kombëtares shqiptare

dorezohen_serbet_0_3_ne_favor_

Por, përveç humbjes në tavolinë ekipi serbë pritet të marrë edhe dënime tjera. Serbëve pritet ti dënohet terreni ose të luaj pa shikues në vazhdim të eliminatoreve për Euro 2016 ç, dhe gjithashtu gjoba me të holla.

Edhe mediat serbe e kanë pranuar se ndeshje Serbi-Shqipëri do të regjistrohet me rezultat zyrtarë 0:3, në të mirë të ekipit kuqezi.

UEFA tashmë ka nisur procedurat disiplinore pas skenave tronditës gjatë ndeshjes mes Serbisë dhe Shqipërisë, derisa vendimin për këtë takim do ta jap më së largu me 23 tetor.

Por,mediat serbe e kanë pranuar se ndeshje Serbi-Shqipëri do të regjistrohet me rezultat zyrtarë 0:3, në të mirë të ekipit kuqezi.

“Është pothuajse e sigurt se ndeshja do të regjistrohet me rezultat zyrtarë 3:0”, ka shkruar gazeta serbe Kurir.

Por, përveç humbjes në tavolinë ekipi serbë pritet të marrë edhe dënime tjera. Serbëve pritet ti dënohet terreni ose të luaj pa shikues në vazhdim të eliminatoreve për Euro 2016 ç, dhe gjithashtu gjoba me të holla.