Facebook tani mundëson edhe kërkimin e videove

facebook-1-780x439

E vetmja mënyrë që mund të shikojmë video në Facebook aktualisht ishte në qoftë se videot do të shfaqeshin brenda një afati të caktuar kohor në neësfeed, ose janë shpërndarë nga ju ose miqtë tuaj.

Por kjo do të ndryshojë tani dhe secili prej nesh tani do të jetë në gjendje për të kërkuar për video në Facebook.

Kompania ka njoftuar se është duke shtuar një të ri funksion të ri për kërkimin e videove në rrjetin e saj social dhe ajo është gjithashtu duke i shtuar edhe temat që janë në trend për video dhe transmetimet e drejtpërdrejta.

Më shumë detaje për funksionet e reja të Facebook Video mund të shihni në këtë link.