Zgjidhet misteri! Ja sa herë në javë duhet të bëni dush

woman-standing-shower-780x439

Sa shpesh duhet të pastroheni apo të bëni dush?

Mund të mendoni se çdo ditë, pasi që është mirë për trupin dhe higjienën personale, apo jo?

Epo, sipas shkencës, duhet të jetë e kundërta e kësaj, pasi që dushi i përditshëm e heq vajin natyral nga trupi dhe e bën lëkurën më të thatë, transmeton Telegrafi.

Shkenca gjithashtu thotë se është mjaftueshëm të bëni dush një herë në dy apo tri ditë.