OnePlus 3 vjen me 6GB RAM?

oneplus2-main-780x439

OnePlus 3 pritet të vijë në tremujorin e dytë të këtij viti, dhe tani mund të pritet që modeli më i ri i telefonit të kompanisë kineze do të vijë në gjysmën e vitit, me variante të ndryshme të RAM memories.

Sipas të gjitha gjasave, procesori i këtij modeli do të jetë nga Qualcomm – Snapdragon 820 CPU. Por që OnePlus pritet të sjellë së paku dy variante të këtij modeli,

Njëri prej tyre i cili tashmë është paraqitur në krahasime, është modeli i koduar me emrin Rain edhe sjell ekranin me 5” në 1080p dhe 4 GB RAM, ndërkaq modeli tjetër quhet “Rain Rain” dhe poashtu sjell ekranin me 5” në 1080p por me 6 GB RAM.

Karakteristikat tjera të këtij modeli të telefonit sjellin edhe 64GB memorie, kamerat me 16 / 8MP, në mes tjerash.