Në disa lagje të Shkupit jepet bukë falas për Ramazan (FOTO)

buka-falas

Me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, në disa lagje të Shkupit po shpërndahet bukë falas për familjet e varfra.

Nuk dihet se kush po qëndron pas këtij aksioni humanitar, por ajo që më rëndësi se në momentet e nevojshme e familjeve në nevojë ka njerëz solidar dhe ofrojnë ndihmën e tyre të parezervë, raporton TetovaSot.

buke falas 2]