Stërvitja 30-minutëshe në shtëpi, i cili shkrin shtresat dhjamore

boximage-780x439

Mund t’i bëni të gjitha pesë rundet e kësaj stërvitjeje brutale me peshën vetjake?

Nuk ju shkohet në palestër sot? Shufra për përkulje të trupit dhe nerva të çelikta janë e gjitha që ju nevojiten për këto stërvitje të rënda të trajnerit personal Henry Ives.

Bëni që të pesë stërvitjet pa pushim, duke kaluar një minutë në secilën stërvitje dhe duke shfrytëzuar një minutë për këndellje, transmeton Telegrafi.

Pasi që të kaloni gjysmë ore në ferr dhe të bëni dush, jeni të gatshëm të shkoni pasdite për të pirë një pije dhe për t’u kënaqur me miqtë.

Ushtrimi 1: GALIÇ. 5 seri, 60 sekonda (30 sekonda me secilën këmbë), pa pushim.

Ushtrimi 2: POMPAT. 5 seri, 60 sekonda, pa pushim

Ushtrimi 3: KËRCIM NGA GALIÇI. 5 seri, 60 sekonda, pa pushim.

Ushtrimi 4: PËRKULJET. 5 seri, 60 sekonda, pa pushim. Nëse nuk mund t’i bëni përkuljet në kohën e caktuar, ndryshojeni kapjen

Ushtrimi 5: MBAJTJA. 5 seri, 60 sekonda, pauzë 60 sekonda.