Derivatet e naftës nga mesnata me çmime të reja

benzina

Komisioni Rregullator për Energjetik ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Sipas vendimit, nga mesnata, do të lirohen çmimet e benzinave dhe dizelit, përcjell “SHENJA”.

Sipas vendimit, çmimi i EUROSPUER BE-95 dhe EUROSUPER BS-98, do të lirohen për 1 denarë, gjegjësisht 0.50 den, dhe tani një litër benzinë EUROSPUER BE-95 do të kushtojë 66.00 denarë, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të shitet për 68.50 denarë.

Çmimi i Dizelit ulet për 1 denarë, dhe, tani një litër dizel do të kushtojë 52.50 denarë.