Hapet restoranti i peshkut ‘Fish house Delfin’

19883452_10155009832344405_1624321920_n
Një ambient ndryshe dhe me plot shije, ku do të mund të gjeni atë që kërkoni dhe më tepër, një ambient familjar dhe mjaft relaksues.
‘Fish house Delfin’ lokacioni ku të gjithë do të mund të gjeni është, rruga nga Tetova për në Tenovë-Çegran, vendi ku gjendet restoranti në fjalë në hyrje të fshatit Çegran.