Lil G dhe Darja, sjellin superklipin “Jump Jump”

22447529_10214880256308063_861501996_n

Sapo është publikuar klipi i shumëpritur nga çifti simpatik i këngëtarëve LIL G dhe Darja. Ata kishin njoftuar që pas realizimit të xhirimeve që klipi shumë shpejt do vinte për publikun dhe e mbajtën fjalën, sot në orë 15:00, u publikua premiera e “Jump Jump”. Me muzikë të vetë këngëtares Darja, tekst të LiL G, masterizim të boja Records dhe klip nga Max Production, “Jump Jump” pritet të kapërcejë të gjitha pritshmëritë. Shijojeni klipin më poshtë…!