Margaritarët nga Zhelina nuk kanë të ndalur, kësaj radhe vjen nga Reshat Alii i Aleancës (Video)

reshat-aliu-1

Në tentim për të mohuar të arriturat e kryetarit aktual të komunës së Zhelinës Fatmir Izairi, përfshirë këtu edhe zonën e lirë ekonomike në këtë komune, kundërkandidatët e tij në këto zgjedhje lokale vazhdojnë me gafst dhe perlat e radhës .

E margaritari i radhës kësa here vjen nga kandidati për kryetar komune i Aleancës për shqiptarët Reshat Alii i cili jep një definicion të padëgjuar deri tani për zonat e lira ekonomike.

Për të parë se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon më poshtë