Dr Selçuk Işık, kirurgu i plastikës rikonstruktive dhe estetike që bën mrekulli

22447625_10214887786576315_1793950226_n

Doktor Isik, ka lindur në Ankara,Turqi në 1961, baba i dy vajzave Alev Nisa Işık 17 vjeçe dhe Bilge Su IŞIK 15 vjeçe. Me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e kirurgjisë plastike doktori me famë ndërkombëtare, bashkëpunon me një nga emrat më të njohura të po kësaj fushe, Senera Hoxha, e cila është edhe asistentja e doktorit në klinikën e kirurgjisë plastike “Chimera” në Tiranë. Që në specializimin e parë në këtë fushë e deri në ditët e sotme profesor Selcuk, është shumë i dashuruar me punën që bën. Ndihet mjaft mirë me bashkëpunimin në Shqipëri, aq sa edhe pushimet i kalon këto, familjarisht. Selçuk Işık është mjek me karrierë të suksesshme dhe këtë e vërtetojnë diplomat dhe specializimet që ka kryer përgjatë këtyre viteve. Jeta e doktor Selcuk është e ndarë mes Tiranës dhe Ankarasë. Ai është tepër i fokusuar për të ndihmuar të gjithë ata që kanë nevojë për të rregulluar një anomali në tiparet e tyre apo edhe në trup apo qoftë edhe estetikisht. Duket se ndërhyrjet estetike në Shqipëri po përhapen nga viti në vit dhe këtë e tregon edhe bashkëpunimi i mjekëve të huaj me ata shqiptarë, e konkretisht i doktor Selcuk me Shqipërinë. Operacionet e hundës dhe të veshëve, sipas doktorit, kryesonin më parë por që konsideroheshin ndërhyrje të nevojshme dhe jo për qëllime të “pastra” estetike ndërsa tashmë, kjo është kthyer në trend. Në ditët tona, të kryesh një ndërhyrje estetike për arsye të përmirësimit të imazhit duket krejt normale. Doktori tregon se femrave shqiptare, krahasuar me ato në vende të tjera, u pëlqen më tepër të jenë të kuruara dhe rritja e numrit të ndërhyrjeve vitet e fundit e tregon këtë, duke hedhur poshtë edhe zakonet e vjetra”:-thotë profesor Selcuk Isik.Profesor Isik, në kohën e lirë shkruan dorëshkrime, por ka edhe një hobi të veçantë, ndërton avionë të vegjël të komanduar dhe që i perfeksionon gjatë gjithë kohës. E bukura e tërheq doktorin, prandaj edhe parësore për të është, të zbukurojë dhe të bëjnë të ndihen mirë të gjithë me trupin e tyre. Doktorin mund ta gjeni çdo muaj në data që lajmërohen më parë, ndërkohë mund të bëni konsultën me doktoreshë Senerën në klinikën “Chimera” Rruga e Dibrës, Kompleksi Halili, kati II, tel 00355686779875 ose të komunikoni në instagram @kirurgjiplastike, ose në facebook @kirurgjiplastike.