Njihuni me 29 vjeçarin nga Peja që meret me akrobacione sportive unike (Video)

23360933_1949536898394443_1803130732_n

Egzon Shkololli nga Peja, është ndër të parët në Kosovë që ka filluar të praktikojë ushtrimet fizike CrossFit.

I riu 29-vjeçar, po shfrytëzon hapësirat e mahnitshme që ofron qyteti i tij, që të kombinojë stërvitjet e ndryshme në natyrë, si dhe pajisjet në palestër.

Këto ushtrime të intensitetit të lartë, që janë kombinim mes ngritjes së peshave, gjimnastikës dhe lëvizjeve nëpër poligon, ndihmojnë jo vetëm për ndërtim trupor, por edhe për fizik të shëndetshëm.

“Prej se kam filluar me ScrossFit, ka pasur shumë të interesuar që të ushtrojnë me mua. Tani kam disa grupe, të moshave të ndryshme që stërvitemi së bashku” ka thënë Shkololli.

Në videon e postuar më poshtë, mund të shihni njërën nga stërvitjet e tij, të këtij sporti që po përhapet me shpejtësi të madhe.

https://www.instagram.com/cros…