Arben Jonuzi vlerësohet me çmim si refer dhe gjyqtarë në Wako World Kickboxing në Budapest

arben

Arben Jonuzi në kampionatin e Kickboxing-ut që është mbajtur në Budapest të Hungarisë është vlerësuar me çmimin e parë si refer dhe gjyqtarë i kickbox-it.

“Si gjithmonë edhe kësaj rradhe vlerësohem nga njerëzit më të ngritur në botë dhe fatkeqësisht nënvlerësohem nga pushtetarët të cilët i përfaqësoj mbi 25 vite me djersën dhe gjakun tim, falemenderim për gjithë përkrahësit e ardhmërisë shqiptare e nuk do ndalem kurrë”, ka shkruar kështu Jonuzi.