Shkëndija futsall `tund` Unipab Koçanin me rezultat, 8:3

23961152_1602456353130948_416803495_o

Shkëndija futsall dhe Unipab Koçan kanë luajtur lojën e rradhës sonte ku rezultati i tyre ka qenë 8:3 në favor të Shkëndijës. Që të dyja këto ekipe që pretendojnë ligën e parë në futsall.

Në këtë lojë e rëndësishme është pjesëmarja e madhe e ballistëve të cilët kishin qenë prezent për të bërë tifo për klubin e zemrës së tyre, Shkëndijën.

Ndeshja është mbajtur në sallën e sportit tek shkolla e mesme e mjekësisë në Tetovë. Ndërkohë që loja e rradhës që Shkëndija do e realizojë edhe me ekipin e Karadakut ku pret një rezultat akoma më të shkëlqyer.