Rikthehet kozmetika në ‘Max’

27901362_2076783559209859_445803153_o

Max Market është nder me të vizituarat nga klientet në qëndra të ndryshme të Kosovës. Por që nga nesër të gjithë të interesuarir për Kozmetik tani mund të drejtohen në dyqanet e Max, kozmetika është rrikthyer pas kerkesave dhe është  e furnizuar me firma nga me të njohura. Madje këte njoftim e kanë bërë edhe menaxhmenti i Max.