Xhamia shqiptare `Nurul islam` në Mönchengladbach më 4 maj pret hoxhën Halil Kastrati

30716193_1629627777134149_2664797765720080384_n

Më 4 maj të këtij viti ditë e xhuma shqiptarët dhe gjithë muslimanët në qytetin e Mönchengladbach do të presin hoxhën e nderuar Halil Kastrati për të dëgjuar ligjëratën e tij si dhe për të diskutuar mbi aktivitetet humanitare të cilat i ndërmer hoxha Halil Kastrati me ekipin e tij nga shoqata Jetimat e Ballkanit.