“G+F Architects” Studio më e re e Arkitekturës në Kryeqytet (Foto)

32105605_2197241230302690_1955845926694158336_n

Gentian Zogaj dhe Fiton Zogaj janë dy arkitetktet e ri të cilet sapo kan hapur Studion më të re  të  Arkitektures në Kryeqytet.
“G+F Architects” ofron  këto shërbime:
-Projektim
-Mbikqyrje
-Legalizim
-Ndërtim
-Dizajn të enterierit
-Dizajn të eksterierit
-Renovim .
Bashkimi bën fuqinë, kështu do ndodhi dhe me dyshen, që premtojnë shumë në këtë industri!