Kjo është furra që jep buk falas për familjet në nevojë gjat muajit të Ramazanit

lajmet-e-fundit-ekuiliber.com-...-23-770x470

Familjet në nevojë do të kenë mundësi që gjatë muajit të Ramazanit të marrin bukë pa pagesë në furën “Te Bajrami” në Vushtrri, falë kontributit të diasporës shqiptare në Gjermani.

“Buka është falas për ata ë skan mundësi me pagu. Dhuratë nga Gjermania dhe Home Bakery”, ka shkruar në afishen e vendosur në derën e saj Furra e Bukës “të Bajrami”. Qytetarë të Vushtrrisë e kanë publikuar këtë njoftim në rrjete sociale për të njoftuar nevojtarët që kanë ku të marrin bukën falas./kosovapress/