Premierë : Dajak Dajak nga Vani Gjuzi (Video)

39181058_1865953543492964_4254923859905478656_n

Është një nga artistët më të njohur shqiptar. Zeri melankoli ka bërë që fansat të dashurohen në Vani Gjuzi qysh me lansimin e këngës së par. Shumë këng e shumë hite jan publikuar nga Vani. Kënga e fundit mban titullin “Dajak Dajak” një këng plot ritem dhe e perciell nga një videoklip shumë profesional sigurisht që ky do jet një tjeter sukses në sirtarin e artistit në fjal.  Për muziken e hitit të ri nga Vani është përkujdesur Jurgen Shira, për lyrices Muma Official ndërsa për videoklipin Max Produksioni.