Gazi Neziri artisti që me muziken e ti ka udhtuar nga Europa në Australi (Video)

39235551_213862769475274_9175463463374290944_n

Gaz Neziri që me lansimin e projektit të par ka bërë të mundur që publiku të dashurohet në. Gaz Neziri ka mbaruar akademin e arteve të bukuara në Tiran për klarinete. Me sukseset e një pas njëpasnjëshme Gazi Neziri ka udhtuar me koncerte në Europ, dhe dy here në Australi. Projektet muzikore të artistit në fjal janë gjithmon shumë të mirpritura nga publiku këtë e deshmojn dhe klikimet dhe komentet me nota pozitive që artisti merr pas lansimit të qdo projekti.