Princi i Katarit, myshteria i shqiptarit Eduard Syla

39348567_247824082533818_4318892836524130304_n

Ai është një djalosh plot talent dhe i zoti, në fillim nisi me fotografi e agjensi të madhe të modës, e tash ka një biznes të tijin. Po flasim për shqiptarin me origjinë nga Kosova, Eduard Syla që jeton në Zvicër, ku mësojmë se falë veturave të tij luksoze që jep me qera ka bërë myshteri edhe Princin e Katarit. Eduardi nga agjensia e modeleve ka kaluar në një biznes luks ku shumë të huaj e njerëz të famshëm duan që nga ai të kenë jo vetëm një makinë të bukur por edhe një organizim i një dasme apo mbrëmje shumë madheshtore, e ku veturat më luksoze që ai afron janë nga Rolls Roycit, Ferrari e deri te Lamborghini.