Vaxi dhe Besim Sylejmani vijnë me ‘Dade’, një projekt mjaft interesant (Video)

39409299_2041585286157762_7749533419159158784_n

Me tekst nga Endri Mucaj dhe Vaxi dhe muzikë nga Cekicbeatz (Voltmedia) dhe Astrit Stafaj, dy këngëtarët Vaxi dhe Besim Sylejmani kanë sjellë një projekt shumë interesant të titulluar ‘Dade’. Kjo këngë verore me një videoklip shumë joshës ndërkohë që ju ngelet juve të dëgjoni dhe vlerësoni të njejtën këngë.