Mani vjen me ‘Boom, boom’, një mega projekt që do shkelqejë karierën e saj (Video)

39676150_2074586652571548_3819469241866780672_n

Është vetëm 21 vjeçe nga qyteti i Prizrenit dhe si fëmijë ka marrë pjesë në festivalin për fëmijë ‘Fluturat’ që mbahet në Prizren duke qenë fituese katër herë me rradhë me katër këngët e saja tek çmimet kryesore ndërkohë që për gjashtë vite me rradhë është marrë me balet klasik.

Manjola Saramati tashmë është rikthyer në muzikë duke sjellë kështu videoklipe profesionale e më pas për të vazhduar me projekte e në këtë mënyrë duke ndjekur ëndërrën e saj që e ka pasur që në fëmijëri, të arrijë majat e sukseseve në industrinë muzikore.