Më 21 shtator, Arlind Sulejmani pritet të ‘tund’ bjellorusin Ilya Kharlamau në Banja Lukë

arlind

Më 21 shtator të këtij viti në Banja Lukë të Bosnjës dhe Hercegovinës pritet që të mbahet ndeshja për titullin kampion bote në WBO Junior në kategorinë e mesme të boksit profesionist.

Në këtë ndeshje pritet të përballen shqiptari Arlind Sulejmani nga Tetova dhe bjellorusi Ilya Kharlamau.

Ndryshe, kundërshtari në këtë rast ma tetë fitore dhe dy humbje. Ndeshja pritet të zhvillohet në 10 raunde me nga 3 minuta. Për momentin është fara përgaditore e kësaj ndeshje.