Shumë shpejt “Utan Dig” nga super stari Liza

43698044_264111447574965_7806778972368273408_n

“Take me away” ajo ka gati një tjetër këngë të bukur. “Utan Dig” ky do jetë titulli pasi projekti i super starit Liza Therese do të jetë në gjuhën suedeze (shqip “Pa ty”) shkruar nga vetë ajo një baladë mjaft e bukur dashurie që vjen këto ditë. Artistja është e njohur edhe për publikun shqiptar ku në Zhurma Show Awards kishte marrë edhe çmim vite më parë dhe njihet jo vetëm për zërin e saj por edhe një këngëtare mjaft e bukur.