KOLI’S BAR lokali ma atraktiv në München të Gjermanisë

45062852_181231656114488_8902480959857754112_n

Koli’s Bar eshtë një lokal i ri i hapur para pak kohe në qendër të München-it të Gjermanisë në rrugën (Seidlstr 2a) afër Stacionit kryesor të Trenave në München (Hauptbahnhof). Ky lokal eshtë berë edhe si destinacioni i parë i Artistave dhe Kengtarve Shqiptar qe vizitojnë ketë qytet si dhe vend i preferuar i mergimtarve atje. Lokali eshtë shumë atraktiv per shkak se Machiato shijon po sikurse në trojet Shqipetare poashtu ofron llojllojshmeri te Cocktaileve dhe pijeve tjera freskuse poashtu ka një meny të ushqimit. Lokali ka myshteri nga gjitha vendet e Botës por edhe eshtë berë si Ikon e Shqiptarve që jetojnë në qytetin e München-it dhe komplet Bavarisë. Ky lokal eshtë pronë e familjës Kolgeci. Ja vlenë ta vizitoni njeherë dhe do ndiheni si në vendlindje.