Ish ministri i financave Xhevdet Hajredini uzurpues i pronës publike, i prishet rrethoja te vikend shtëpiza në Kodrën e Diellit

IMG-4915

Ish ministri i financave Xhevdet Hajredini i cili njihet si një nga kritikuesit më të mëdhej të pushteteve ndërvite duket se është një nga uzurpuesit e pronës publike pikërisht në qendrën turistike Kodra e Diellit në Tetovë e me këtë rast edhe rrethoja e vikend shtëpisë së tij ka qenë cak i prishjes nga ana e Inspektoratit komunal pranë komunës së Tetovës. Nga fotoja që kemi siguruar prej tereni shihet se si vikend shtëpiza e ish ministrit të financave Hajredini tashmë nuk figuron dhe është prishur nga bulduzerët e kompanisë që ka qenë e angazhuar nga ana e komunës për prishjen e rrethojave tek objektet uzurpuese.