Shkup, Tetovë e Prizren, ylli i muzikës shqipe i ndërlidh në këngën e re (Video)

45558041_1679452612161426_3839667115850203136_n

Një këngë plot ritëm që i dedikohet shoqërisë vjen këtë herë nga këngëtarja e njohur Eralda Jashari, një emër tashmë i njohur i skenës që sjellë projektin e ri për publikun shqiptarë me tekst nga Gëzim Mneri e muzikës nga Zani Loca derisa orkestrimi nga Samuel Kodra kurse në sax Klidi Loca derisa video është realizuar nga Look ES. Eralda nuk do të ndalet me kaq pasiqë njihet si një nga vokalet më të mira të skenës shqiptare dhe nuk ka të ndalur sepse agjenda e saj është e stërngarkuar me ahengje të ndryshme familjare. Shijoni këtë këngë të bukur në vazhdim: