Super hiti “E vuaj” nga Alida tani edhe në remix

alida

Kënga e cila bëri bujën e madhe jo vetëm në botën shqiptare por u prit mjaft mirë dhe ende po dëgjohet edhe në Rusi, “E vuaj” nga artistja Alida Duka tashmë ka ardhur pak ditë më parë edhe në versionin remix. Autori i këngës i cili është vëllau i saj, kantautori i njohur Stine së bashku me Alidën kanë dashur që kjo këngë të ketë edhe vesrionin remix, madje me një klip të ri, që duket vërtet e bukur dhe për tu kthyer në një hit të madh për tu kërcyer kudo nëpër clube e ambinte të ndryshme muzikore.