Arta Tahiri model i femrave gazetare në Maqedoni

46459412_302407203937585_4537326665516187648_n
Mënyra si pyet dhe se si zhvillon temat e spikatura, e bëjn ate të zhvilloj debate nga të cilat ncjer gjithmonë nga një iniciativ, Me debatin e sontshëm ku present ishte dhe kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, Ajo ncori disa elemente që drejtësia të zgjohet dhe të veproj për të deputetin tashmë aratisur.