Burrë e Grua sjellin bashkëpunimin e tyre për festat e fundvitit (VIDEO)

46441723_1198806806939941_5812163191936909312_n

Dasmat dhe festat familjare në Kosovë e Maqedoni organizohen kryesisht gjatë verës pasi në atë kohë vijnë edhe të afërmit që jetojnë e punojnë jashtë vendit. Me rastin e festave të fundvitit Rezearta dhe Mejdi sjellin kengen e tyre të realizuar nga produksioni Aldoni Muzik.

Rezearta ushtron profesionin si këngëtare që 4 vite ndërkaq Mejdi 9 vite, ata janë burr dhe grua dhe bashkërisht kan kënduar nëpër ahengje të ndryshme familjare ku edhe pa-diskutim familjarët kan mbetur të knaqur.

Poashtu së fundmi Rezearta përgatit edhe projektet e radhës që do të publikohen me videoklip pas festave të fundvitit.

Nëse dëshironi që dasma juaj të ketë një atmosferë të jashtëzakonshme, Rezearta dhe Mejdi do t’a bëjnë pa dyshim.
Nr. Kontakt: +386049283034

 

LINKU I YOUTUBES : https://www.youtube.com/watch?v=RUzbv6FEhbM