Arlind Farizi fiton çmimin e parë për prozën më të mirë

46762093_339522513267840_4332263692486836224_n

Profesori universitar Arlind Farizi ka fituar çmimin e parë për prozën më të mirë në kuadër të manifestimit ‘Tetova feston nëntorin’, manifestim ky organizuar nga komuna e Tetovës e njëkohësisht edhe gara për prozë dhe poezi më të mirë është organizuar nga kjo komunë, ndërkohë që fitues i vendit të parë është shpallut Arlind Farizi me prozën ‘Për të harruar një përemër’.