Trajneri i CrossFit, uroi në mënyrë më unike festën e Flamurit, ushtrimet e tij do ju cmendin (Video)

egzon

Egzon Shkololli është trajneri i suksesshëm që ndër të parët e solli disiplinën ‘CrossFit’ në Kosovë. Të gjithë e dimë se ushtrimet fizike janë esenciale për një shëndet të mirë fizik e mendor. Por, ka shumë njerëz që ushtrimet fizike nuk i shohin vetëm si ‘obligim’ ditor ndaj trupit të tyre, por i bëjnë për shkak të pasionit që kanë ndaj këtij sporti.

Në mesin e këtyre njerëzve është edhe Egzon Shkololli, i cili e praktikon një disiplinë tjetër të ushtrimeve nga ajo çfarë jemi mësuar të shohim zakonisht. Për Egzonin, asgjë tjetër nuk ka më shumë rëndësi sesa ky sport, dhe këtë e dëshmon edhe fakti që ai gjatë tërë ditës e javës merret vetëm me CrossFit.

https://www.facebook.com/egzon.shkololli.3/videos/2504916109523183/