Një super event vjen për fëmijë nesër nga Vija Models

vija

“Prishtina Fashion Kids 2018” kështu do të quhet eventi më i bukur i fundvitit organizuar për fëmijë nga Vija Models. Pikërisht nesër më 15 dhjetor nga ora 15:30 te Pallati i Rinisë në Salla e Kuqe në Prishtinë vjen një super sfilatë ku mësojmë nga Françesk Frrokaj që edhe producenti dhe drejtori i kësaj agjensie që çdo gjë është gati dhe do të jetë një festë e bukur me fëmijë mjaft simpatikë e të talentuar.