Ju prezantojmë artin e bukur të shqiptares Cika!

48914116_2320246147996248_8929963008180879360_n

Ajo është një shqiptare e famshme falë artit të saj në Zvicër. Kjo është vajza me emrin Francika Uka me origjinë nga Gjakova por jeton në kantonin Aarau në Zvicër, por ashtu siç e ka edhe emrin e sallonit të saj Beaty Lounge Cika e njohin. E dashuruar shumë pas pasionit të saj të zbukurimit të thonjve dhe mbjelljes së qerpikëve Cika tash 11 vite shihet si një vajzë artiste ku femrat e huaja i besojnë të rregullohen vetëm te ajo.