Yjet shqiptare në dorën e Daniela Pepaj në Zvicër

48405160_317586355752830_936171697931812864_n

Një vajze artiste, punëtore dhe e suksesshme. Kjo është shqiptarja Daniela Pepaj një make up artiste e njohur që jeton e punon që shtatë vite në Zvicër por është me origjinë nga Kosova. Daniela falë profesionalizmit të saj punon me emra të njohur nga të huaj e deri të femrat Vip shqiptare si reperet Tayna, Rina, Melinda e shumë modele të famshme shqiptare dhe të huaja. Të gjitha duan dhe i besojnë punës së Danieles për grim dhe flokë.