Premierë – Ke Çesmja kishes nga Vani Gjuzi

vanigjuzi

Muzika live është specialiteti i tij, e kësaj i ka dhënë vulë përmes shumë paraqitjeve. Vani Gjuzi e ka dëshnuar vetën në muzikë edhe atë prej vitesh. Zë që dëgjohet me kënaqësi, këngëtar që vlen. Ai ia di rendin kësaj pune dhe kjo ka bërë që Vani Gjuzi të jetë një ndër këngëtarët më të kërkuar. Vani shkon në dasma i destinuar për ta ndezur atmosferen, për ti bërë koncertet, dasmat, ahengjet e gëzimet më të bukura e më madhështore. Kënga e fundit e sapo publikuar nga artisti në fjal mban titullin -Ke Çesmja kishes, këngë kjo e shqiperis se mesme e cila vjen si dhurat e fundevitit për fansat e ti .