Zv.drejtori i doganave, Buçi në ndërimin e vitit viziton pikën kufitare në Tabanoc

irfan

Zv.drejtori i doganave të Maqedonisë, Irfan Buçi sonte në ndërimin e vitit ka qëndruar për vizitë në pikën doganore të Tabanocit për të parë rrjedhën e punës aty dhe pritjen e qytetarëve.

Puna të nderon! Edhe në natën e ndërrimit të moteve në krye të detyrës për t’i arsyetuar pritjet e qytetarëve dhe atij që na e dha besimin t’i shërbejmë qytetarit. Vizitë në pikën kufitare Tabanoc”, ka shkruar kështu mes tjerave Buçi.