Pop stari Liza gjen princin e jetës

49479588_292316824963508_6898604894928764928_n

Ajo Liza Therese Holmberg është një nga vajzat më të bukura në Suedi dhe jo vetëm por edhe një super star falë talentit të saj si këngëtare. E kjo bukuroshe ka pak ditë që nuk është më single, ajo sapo ka gjetur princin e saj vetëm pak ditë para vitit që shkoi prezantoi gjysmën tjetër që quhet Nasim Chowdhury dhe është menaxher kryesor. Ndërsa duken me njëri-tjetrin një super çift.