Florim Gega-Flori vjen me baladën më të bukur që e keni dëgjuar (Video)

51493039_1250034885144476_1934449022395744256_n

Florim Gega është një nga zërat më të bukur të muzikës popullore dhe zbavitëse, mjaftë aktual dhe i këtuar prej vitesh.

Karriera e tij muzikore ka ecur shumë mirë dhe ai ka prezantuar para publikut të gjërë një mori projektesh, një pjesë prej të cilave hite shumë të dëgjuara.

Florim Gega, i njohur si Flori, këtë vit ka startuar me një baladë, një këngë të ndjeshme e plotë emocione.

Kënga e re e Florit është titulluar “Kysmeti im”. Teskti i kësaj kënge është shkruar nga Ejup Shabani, miks dhe master nga Xheni, ndërsa videoklipi është produkt vizual i “Urban Graphics”.

Siç kuptojmë, Flori së shpejti vjen me një bashkëpunim me një nga këngëtaret e esgtades, ku këtë projekt e ka ndërmjetësuar dhe e ka në dorë menaxheri i industrisë së muzikës Labinot Nuraj. Producentet me të cilët është duke u pregaditur në bashkëpunim me Wirusin dhe Granit Gashin.