Mbi 50 qytetarë të gatshëm të japin gjak për të lënduarit sonte

autobusi

Mbi 50 qytetarë janë shprehur të gatshëm të japin gjak për të aksidentuarit dhe lënduarit sonte në aksidentin e autobusit në autostradën Shkup – Tetovë në afërsi të fshatit Llaskarcë. Me këtë rast Shefik Bajrami ka bërë edhe thirje që të ndihmohet në dhënien e gjakut për të gjithë ata që kanë nevojë: